Autobedrijf Maarens
Onderhoud | Reparatie | APK | Banden | Inkoop | Verkoop

 APK Drunen

Moet uw auto een nieuwe APK hebben? Dan zijn wij de garage voor de APK Drunen voor uw auto. Het regelen van reparatie, APK of onderhoud aan een auto is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid bij ons is dit wel het geval, daarom nemen wij u al deze zorgen uit handen. Door een enorme kennis en jarenlange werkervaring weten onze vakmensen precies wat ze moeten doen om uw auto te kunnen repareren. 

In Drunen en omgeving staan wij daarom ook wel bekend als het autobedrijf waar u altijd zeker bent van uitstekende service en puur vakmanschap. Bij autobedrijf Maarens bent u altijd zeker van persoonlijk contact, wij vinden het enorm belangrijk dat onze klanten met een gerust hart hun auto bij ons kunnen achterlaten daarom besteden we veel tijd en moeite aan dit persoonlijk contact. Wilt u een afspraak voor APK Drunen maken? Vul dan hier het terugbelformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

APK keuring Drunen

Op zoek naar een garage die een APK keuring Drunen kan uitvoeren? Dan bent u bij autobedrijf Maarens op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat uw auto weer beschikt over een APK die in de meeste gevallen één jaar geldig is. Wij vinden het belangrijk dat we altijd eerlijk zijn richting onze klanten. Daarom zal u nooit extra kosten maken dan alleen wat we afgesproken hebben, behalve als een onderdeel echt vervangen moet worden om door de APK keuring heen te kunnen komen. 

Door onze jarenlange ervaring hebben we al bij veel auto’s van alle automerken al wel een keer een APK keuring uitgevoerd, daarom kunt u op ons vertrouwen dat wij dit goed uitvoeren. Bij een verplichte APK keuring wordt uw auto op een aantal punten bekeken. De punten die bekeken worden zijn de remmen, carrosserie, verlichting, banden etc. Na deze APK is uw auto weer helemaal veilig en kan hij weer deelnemen aan het verkeer. Neem contact met ons op voor  meer informatie over een APK keuring Drunen!