Autobedrijf Maarens
Onderhoud | Reparatie | APK | Banden | Inkoop | Verkoop

WERKPLAATS DRUNEN

Voor veel mensen is het regelen van hun autozaken geen dagelijkse klus, zoals de jaarlijkse APK, onderhoud of reparaties. Bij Autobedrijf Maarens nemen wij al uw zorgen uit handen. Wij werken al jarenlang voor klanten uit Den Bosch, dus ook als u op zoek bent naar een autobedrijf Den Bosch kunt u bij ons terecht!

Met jarenlange ervaring en kennis van het vak zullen wij uw auto met de beste zorg behandelen. Wij staan dan ook garant voor uitstekende kwaliteit en goede service. 

Met een betrokken en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat uw auto goed wordt behandeld. U ontvangt vooraf een prijs, zodat u achteraf niet tegen onverwachte kosten komt te staan. 

VERVANGEND VERVOER

Het is een bekend probleem. Uw auto moet naar de garage voor een reparatie of onderhoudsbeurt, maar uw werk en privéleven gaan gewoon door. Dan is het handig om te weten dat u bij Autobedrijf Maarens een beroep kunt doen op vervangend vervoer.

Mogelijk kunnen we ook uw auto bij u thuis of kantoor halen en terugbrengen. Dat hangt geheel af van uw situatie, uw wensen en de beschikbaarheid van alternatieven. Hoe we het ook oplossen, we laten u in ieder geval nooit staan. 

APK DRUNEN

Bij de Algemene Periodieke Keuring (APK), wordt uw auto gecontroleerd of het voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. Een APK keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan en is dus zeer belangrijk, voor zowel uw veiligheid als die van anderen. 

Tijdens deze verplichte APK keuring wordt uw auto op tal van punten gecontroleerd. Denk hierbij aan uw banden, remmen, carrosserie, onderstel, verlichting etc. Zo kunt u en anderen weer veilig deelnemen aan het verkeer. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe APK keuring Drunen of een nieuwe APK keuring Den Bosch.

REPARATIE EN ONDERHOUD DRUNEN

Niets is zo vervelend als een auto die u in de steek laat. Wij raden u altijd aan om uw auto periodiek te onderhouden. Zo voorkomt u niet alleen dat uw auto aan waarde verliest, maar voorkomt u ook hogere reparatiekosten in de toekomst. Toch onverwachts noodzakelijke reparaties? Bij Autobedrijf Maarens zorgen we dat u zo spoedig mogelijk weer veilig de weg op kunt. U kunt bij ons terecht voor al uw auto onderhoud & reparaties in Drunen of Den Bosch.

BANDEN

Velen van ons onderschatten de waarde van goede banden onder hun auto en rijden te lang door op versleten banden. Zo rijdt u niet alleen minder veilig, maar verbruikt uw auto ook meer brandstof. Daarnaast veroorzaakt een klapband veel meer kosten en schade dan een paar nieuwe banden. Wij kunnen u voorzien van verschillende soorten banden qua prijsklasse. Tevens heeft u de keuze tussen zomer- winter of allseason banden. Wij geven u graag advies bij het kiezen van uw nieuwe banden. Zo kunt u weer snel en veilig uw weg vervolgen.

Kom gerust eens langs, met of zonder afspraak. 

Yordi en Tim